marți, 23 februarie 2016

Ecaille , Bronde, Tortoise shell ,Écaille de tortue

Revin mai curând decât aș fi crezut.
 În ultima perioadă, am fost asaltată de multe întrebări pe tema unei tehnici de colorare, pe care L'Oreal Professionnel, a adus-o în atenția publicului încă din anul 2015. 
Este vorba despre Tortoise shell sau  Écaille de tortue ce înseamnã carapace de broascã testoasã sau tradus din francezã, broascã testoasã.



Foto: Google

Într-unul din posturile anterioare, în care vorbeam despre tendinte în colorare, spuneam cã în anul 2016 va fi din ce în ce mai prezentã tehnica Bronde, aceasta fiind una dintre variantele de nume folosite pentru combinatiile de culori calde folosite pentru realizarea tehnicii, însã pe tonuri inchise,
Surprizã, pe unele bloguri, apare ca mare noutate tehnica "Ecaille", care nu este diferitã de tehnica propusã de L'Oreal Professionnel încã din 2015.
În orice fel ar fi numitã, tehnica de colorare, propune culori soft, naturale, create prin amestecuri multiple cum ar fi blondul auriu, nuante dulci de caramel, blondul alunã pânã la ciocolatiu.



Modul de realizare depinde foarte mult de creativitatea coloristului. 



Fie cã sunt aplicate culorile alternativ, repetat sau aparent la întâmlare, cu sigurantã un colorist cu experientã, va tine cont de trãsãturile si caracteristicile personale, astfel încât fiecare look final sã punã în valoare personalitatea clientei.



Fiecare colorist iubeste sã adapteze tehnica si sã realizeze look-uri unice cu ajutorul tehnicilor de aplicare a culorilor cu mâna liberã sau cu ajutorul tehnicii Balayage.






Se pot realiza culori pe care oricine le poate purta, atâta timp culoarea rãmâne în tonuri apropiate de culoarea naturalã a pãrului clientei.
Pentru un look modern, pentru coloristi creativi si purtãtoare îndraznete,pueti încerca si variante de violet sau rosu.

Cu speranta cã , tie cititorile, ti-a prins bine citind rândurile de mai sus. 
Te salut.
Pe curând!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu