duminică, 24 mai 2015

Blond Studio


L'Oreal  Professionnel creează Blond Studio, cea mai completă gamă de pe piață a produselor de decolorare .
O nouã texturã , decolorare mai intensă, neutralizare mai bunã pentru a obține rezultate uimitoare și o mare varietate de efecte pentru look-uri trendy. 
Pulbere decolorantã, șampon post-tratament, ulei de decolorare, sunt produsele Blond Studio gata sã estompeze ușor mai multe reflexe calde, părul obține o luminozitate excepțională si rãmâne moale și strălucitor. 
Fie cã realizezi blond foarte deschis radiant sau bayage, este  cel mai bine sã le realizezi  cu ajutorul acestei  linii  de prestigiu L'Oreal, care combinã nevoia de deschidere cu nutrienții necesari pentru un păr sanatos și frumos.
Renovarea gamei pentru blond și completarea acesteia cu produse noi ce ajutã la realizarea look-urilor prezente si cerute de consumatori, este încã o dovadã, cã L'Oreal Professionnel dorește și este alãturi de coaforii din toatã lumea oferindu-ne posibilitatea sã avem la îndemânã produse actualizate pentru a întâmpina consumatorii finali cu servicii personalizate.
                                     Before                                                                   After



L'Oreal Platinium pastã decoloranta cu nutriceramide  se prezintã cu o nouã înfãtisare.

Pastã decolorantã cu deschidere până la 7 nuante.
Respectă fibra capilarã conținând cea mai mare concentrație de ceară de albine și Nutriceride.
Se pot realiza tehnici pentru decolorare meșe în folie, în aer liber cu rezultate sigure si neutralizare perfectă.

Decolorarea pãrului este un proces foarte delicat si trebuie pusã în aplicare ținând cont de respectarea fibrei capilare pentru a preveni deteriorarea.

Acesta este motivul pentru care . liderul mondial în îngrijirea pãrului  L'Oreal Professionnel ne  oferã o gamã completă și de prestigiu si toate instrumentele necesare pentru excelență si performanță.

Blond Studio este noua linie care garanteazã obtinerea  unui blond spectaculos și perfect platinat cu peformanțe excelente.  

Bogat în agenți de condiționare și de protecție, Nutri Developer de 20 Vol (6%), 30 Vol. (9%) sau 40 Vol (12%)  Blond Studio permite serviciului de decolorare  realizarea blondului perfect în condiții de siguranță. 
În combinatie cu  pasta decoloranta cu nutriceramide, reuseste sa penetreze fibra capilarã delicat, obținându-se astfel blonduri spectaculoase.


  Blond  Studio Multi-tehnics



Formula Infinie Platine contine Pro- Keratina, îmbunătățitã cu parfum nou, agenți de neutralizare si  agenți cosmetici ce respectã fibra.
Deschide  până la 8 tonuri.
 Blond  Studio Multi-technics 
se foloseste pentru decolorare globalã dar si pentru obtinerea efectelor de luminozitate dorite si desigur pentru obtinerea look-urilor foarte cerute în saloanele specializate.
PRO-KERATINA- reprezintã un grup de molecule cu  componentã sinteticã ce actioneazã ca si keratina pe păr. Aceste molecule consolideazã structura de aminoacizi.
PRO-KERATINA înlocuieste aminoacizii esentiali care se pierd  din cauza agresiunilor externe. Parul este luminos si viu,  blondul este mai curat și fãrã reflexe nedorite.


Freehand  Techics Blond  Studio
 Produs nou cu texturã densă și cremoasă, usor de aplicat, este adaptat  pentru tehnicile în aer liber.

Balayage  creativ, Contouring sau meșele California sunt doar câteva dintre tehnicile care pot fi realizate cu acest produs care nu curge si care asigurã rezultate precise.
Freehand  Techics Blond  Studio obține  rezultate  fabuloase atunci când se folosesc puncte strategice pentru realizarea   tonurilor de lumină și umbre pentru a crea luminã pe față  și în pãr.
Sunkissed Lightening Blond Studio 
Doar L'Oreal Professionnel putea sã ne facã asa o surprizã.
 Cercetătorii L'Oreal au realizat linia Blond Studio și astăzi ne prezintã Sunkissed Lightening, produsul ideal pentru o decolorare usoarã si un par incredibil .
Formula sa inovatoare are o textură de ulei cu consistenta de gel pentru a înmuia fibra și pentru un pãr vizibil sănătos, chiar și după  serviciul de decolorare. 
Sunkissed Lightening Blond Studio este cu adevãrat  un produs unic pentru delicatețea cu care luminează culoarea parului: fără amoniac, formulat cu respectarea deplină a fibrei părului, este ideal pentru a lumina baza naturalã atunci când în pãr existã deja balayage.
Este un produs spectaculos pentru parfumul dulce, usor fructat al Sunkissed Lightening Blond Studio care ajută serviciul cu o plăcută experiență senzorială care aduce în minte atmosfera  de vară, pe care fiecare dintre noi o iubim.
Blond Studio este gama pentru decolorare cea mai cuprinzătoare și sigură pe piața mondială.
Seviciile pot fi executate de către hairstylisti, în saloanele acreditate L'Oreal Professionnel.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu