marți, 12 mai 2015

Tendintele de colorare 2015








Cuvântul BALAYAGE vine din limba francezã si înseamnă a mătura.
BALAYAGE este de asemenea, o tehnică de colorare ( decolorare) a părului prin micări libere, verticale,  cu pensula  pe suprafața meșei pe care dorim să o colorăm (decolorăm).

 Această tehnică permite o culoare de par naturală. ca sărutată de  soare , similar cu ceea ce ne ofera natura la copii - cu linii moi, rădăcini mai puțin vizibile. Ideea principală este să se realizeze un efect moale, natural.


BALAYAGE este aplicat pe suprafața și nu saturat prin partea de suprafață până in stratul interior, altfel s-ar crea o dungă de culoare care nu e moale deloc.
 Aceasta poate fi, de asemenea, numită o tehnica cu mână liberă pentru că nu se folosește folie.

De ce BALAYAGE și nu OMBRE ?

  E total personalizat pentru tine.
 Un expert BALAYAGE va fi capabil să plaseze culoarea pentru a se potrivi cu tonul pielii tale.
Rezultatul poate fi uimitor și într-adevăr trasaturile tale să fie puse în valoare.


Aceasta este o tehnică de lucru nu tocmai nouă, ea a revenit in actualitate odată cu dorința clientelor de a avea pe păr linii moi, luminoase.

Clientele ce poartă BALAYAGE , le vedem pe podiumurile și covoarele roșii și pentru că rezultatul nu este așa uniform precum realizarea șuvițelor în folie sau asa cum trendul OMBRE face trecere in degrade de la închis la deschis pe orizontalã, este foarte accesibilã si adaptabilã fiecãrui tip de pãr si fiecãrei forme de fatã.
Mai jos, diferenta dintre cele două look-uri.
Sursa foto: Google



Părul crește  mai frumos și mai natural, asa cã nu vei obține o linie evidentă la rădăcină și poate trece mai mult timp între întâlniri. 
Trebuie protejat părul ca pentru orice tip de colorare, poți folosi sampon si mască pentru culoare, sau tratamente specifice.


Acesta funcționează atât pe păr deschis cât și pe părul închis.  Rihanna și Rosie Huntington-Whiteley sunt  exemple de fete purtătoare de BALAYAGE. 
Sursa foto: Google



Sursa foto : Google

BALAYAGE se poate realiza pentru toate lungimile, cu excepția parului foarte scurt.
Ce face să revină această tehnică?
Timpul  de întreținere redus,  aspectul mai natural, este o tehnica moderna care  este personalizată.
Părul sănătos este atractiv și nu iese niciodată din modă. 
BALAYAGE ofera un finisaj sănătos, superb care arată natural,  strălucitor și prețios.


HAIR   CONTOURING

Se vorbeste  foarte mult despre sculptarea fetei sau contouring.
 Vedem vedete cu obrajii și nasul umbrite  perfect, dar ceea ce sunt destul de sigurã că doriti sã stiti, este dacă puteți folosi 
aceastã tehnicã pentru a contura si pãrul.

Coaforii de top au aplicat aceleași principii ca și cele utilizate în machiaj, pentru conturarea cu vopselele de păr. 
Culorile mai deschise evidențiazã și ajutã o zonă apară mai mare, în timp  ce culorile mai închise fac exact opusul, astfel adăugând tonuri mai închise și mai deschise pe păr în zonele prevăzute, puteți crea adâncime și umbre care ajuã la estomparea structurii osoase si forma feței. 
Pare foarte interesant, chiar asa este.

Din acest motiv s-a  dezvoltat serviciul de culoare pentru conturare cu ajutorul cãruia se creează o culoare cu adevărat personalizatã .
În cadrul consultării, tonul pielii și forma fetei sunt evaluate și se propune o rețetă personală de culori mai deschise și mai închise care duc la un rezultat perfect. 
.

Astfel, de exemplu, în cazul în care forma fetei este rotundã, puteți crea iluzia unei fete mai  ovale , adăugând tonuri mai închise în  partea de jos a acesteia,  ceea ce scoate în evidențã linia pãrului.

Dacă aveți o față în formă de inimã, aveti nevoie sã creati iluzia unei fete mai ovale, puțin mai moale. Pentru a face acest lucru aveți nevoie de zone mai luminoase în jurul urechilor și maxilarului pentru a atenua jumătatea de jos a feței.

 În general, în cazul în care fata este ovala, este foarte bine, se va potrivi orice culoare, deoarece aceasta este forma feței cea mai doritã si tinde să aibă nevoie de mai puține efecte pentru
corectare..


O fatã pãtratã, poate fi îndulcitã cu un amestec de culori multi-tonale în jurul  fetei si pe zona de top pentru a crea volum.

Fețele lungi pot fi făcute să apară mai scurte  prin menținerea culorii inchise la rădăcini  și integrarea unor mese subtile, mai naturale deasupra urechilor .


BRONDE? BRONDING?
Ce poate fi asta?
Combinatia perfectă între  brun și blond.....

Astfel numim cea mai de senzație culoare a parului.
Este un hibrid nou și ciudat între nuanțe de pãr  blond și brun.
Se pare cã a fost creat din cauza vremurilor economice dificile, deoarece este atât de ușor să se mențină în comparație cu întretinerea părului blond platinat, care de altfel revine în fortã în modã.
Iatã cã puteți să obtineti o culoare modernã pentru o perioadã de timp suficient de mare cu un buget rezonabil.
Mie chiar îmi  place. 
Si desigur, am încercat-o si eu.
Majoritatea vedetelor o poartã.
Fotomodele, cântãrete, actrite, tinere absolut normale ca mine sau ca tine au îndrãgit imediat "brond-ul".
Preferata mea dintre toate fiind  Jenifer Lopez.
Sursa foto: Google

Iatã varianta de BRONDE realizatã de mine pe un pãr  brun natural si un blond caramel potrivit trãsãturilor clientei mele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu